Er du plaget af snorken? Eller plager du måske andre? Der er heldigvis mange muligheder for at afhjælpe din snorken, og give dig og dine nærmeste en bedre nattesøvn. I maj var vi med til et kursus om blandt andet snorkeskinner, så vi nemt og ubekvemt kan hjælpe dig med problemet. Kom forbi til en samtale – så hjælper vi dig af med plagen.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder