Er du ved at være træt af at få at vide, at du bør skifte over til en eltandbørste?

Der er faktisk noget om snakken – især hvis du er oppe i årene, eller har småbørn. Der er en rigtig god artikel om tandbørstning på videnskab.dk som vi vil opfordre dig til at læse. Den forklarer, at eltandbørster er markant nemmere at bruge, og derfor er det en rigtig god ide at anskaffe sig en, hvis man er oppe i alderen, eller hvis man skal lære børnene at børste tænder.

Husk dog, at man ikke sparer tid med eltandbørsten! Om det er manuelt eller maskindrevet, så skal du altid bruge 3-4 minutter på det. Hvis du er i tvivl om børsteteknikken, så kan du altid spørge os ved din næste besøg.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder