Har du lavet mange nytårsforsæt? Mere motion, mere tid med familien, og måske – smil mere?
 
For mange kan flovhed over tænderne føre til, at man ikke smiler så meget som man gerne ville. Det kan i sidste ende gå ud over selvværdet og livskvaliteten.
 
Hvis du kan genkende det, vil vi opfordre dig til at komme forbi til en uforpligtende samtale. Med vores mangeårige erfaring og vores revolutionærende Smile Design-teknologi kan vi sammen komme frem til en løsning – uanset hvilke problemer, du står med – og hjælpe dig til at trække mere på smilebåndet i 2020.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder