Parodontose er folkesygdom, der rammer en stor del af befolkningen – især dem, der er over 40. Sygdommen er en betændelse i tandkødet, der hvis det ikke behandles i tide kan gøre tænderne løse, og i værste fald føre til at de falder ud.
 
Parodontose opdages under de almindelige eftersyn. Husk derfor at få tjekket tænderne efter regelmæssigt hos tandlægen. Ring og bestil tid allerede i dag.
 

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder