Fryser du mere end normalt i tænderne?
 
Isninger i tænderne er meget almindelige, og i perioder får man det mere end man plejer. Men hvis du kronisk oplever smertefulde jag og kulde i tænderne, kan det være på grund af huller eller revner. Hos os får du som regel behandlet revner med fyldninger, men i særlige tilfælde kan der være behov for en rodbehandling.
Kom forbi til en snak på en klinikken – så finder vi ud af det sammen.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder