Vidste du, at brugen af tandtråd er et vigtigt supplement til din tandbørstning?

Tandtråd er nemlig den mest effektive måde at fjerne plak og bekæmpe bakterier mellem dine tænder og tandkød – og daglig brug hjælper dig med at komme plakken til livs, inden den udvikler sig til tandkødsbetændelse. Det er ikke så vigtigt hvornår på dagen, du bruger tandtråd. Så vælg altid det tidspunkt der passer dig bedst.

Husk at du altid kan kontakte os på klinikken, hvis du er har spørgsmål til din tandpleje.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder