Smilet betyder rigtig meget for dit udseende. Når du smiler, lever hele dit udtryk op – og derfor er smilet som regel noget af det første, man lægger mærke til hos andre. For mange kan det dog være meget svært at tillade sig selv at smile med blottede tænder, hvis man er utilfreds med hvordan de ser ud.
Det kan for mange gå ud over selvværdet og livskvaliteten i sidste ende.
Men det behøver ikke at være sådan. Takket være moderne teknologi, kan stort set alt lade sig gøre – og med vores Smile Design kan du selv være med i styringen af, hvordan dit tandsæt skal se ud efter behandlingen – uanset om du skal have rettet, erstattet, eller repareret tænderne.
 
Vi vil altid gerne fortælle dig mere om Smile Design på klinikken, og ellers kan du læse mere om det her.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder