Kære patient,

I strømmen af de mange informationer omkring Corona virussen, har vi hos Tandlægerne Hørsholm besluttet at tage yderligere skridt for at begrænse muligheden for smitte på klinikken.

Først og fremmest føler vi, det er vigtigt at skrive, at en sund mund også er vigtig for dit generelle helbred. Vi følger hele tiden Sundhedsstyrelsens anbefalinger og indretter os derefter. Vi tror på, at hvis vi alle bruger vores sunde fornuft, så kan vi i fællesskab begrænse smitten, uden at det går ud over vores hverdag mere end højst nødvendigt.

Derfor henstiller vi til:

Er du syg/føler dig dårligt tilpas

Har du, eller en af dine nærmeste været i kontakt med andre som er smittede og har Covid-19, vil vi bede dig blive hjemme og kontakte klinikken telefonisk, så vil vi så vidt det er muligt hjælpe dig telefonisk og aftale med dig, hvornår du er klar til at komme på klinikken.

Er du rask og ikke har været i kontakt med andre som er smittede med Coronavirus og har en tid på klinikken

Sørg for at spritte dine hænder af, når du kommer og forlader klinikken – du kan finde håndsprit i receptionen/venteværelset, ligesom der er håndsprit i alle klinikrum.

Vi vil ikke virke uhøflige, men set i lyset af anbefalingerne og øvrige tiltag, vil vi i den kommende tid undlade at give hånd.

Vi vil som altid bruge både mundbind, handsker og evt. visir. Skulle det i løbet af perioden være umuligt at skaffe mundbind, vil der blive arbejdet med visir udelukkende.

Vi er glade for, at du har valgt at være patient hos os, og håber på forståelse for de nødvendige forholdsregler, så vi sammen kan passe på de ældre og/eller disponerede mennesker, vi alle har i vore familier. På den måde kan vi alle komme bedst muligt igennem Covid-19, og forhåbentlig forbliver vi sunde og raske samtidigt med, at vi gør en aktiv fælles indsats for at begrænse smittefaren.

Bedste hilsner Tandlægerne Hørsholm