Vidste du, at sportsdrikke og energibarer kan give både syreskader og huller i tænderne?

De populære energiprodukter indeholder ofte store mængder sukker og har en lav pH-værdi. Syren i produkterne kan ætse emaljen, og sukkeret fra især energibarer kan klistre sig fast til tænderne – og jo længere sukkeret er i munden, jo større er risikoen for huller i tænderne.

Hold derfor igen med sportsdrikke og energibarer. Hvis du alligevel vil nyde en i ny og næ, så vælg de sukkerfri produkter, og undgå at indtage drikken i mange små slurke over længere tid. Et andet godt tip er at skylde munden efter med vand efterfølgende, så du får resterne skyllet væk.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder