Der er mange fordele ved at have en lokal tandlæge. Det kan for eksempel være rart at have tandlægen tæt på dit hjem, hvis du har brug for en akut tid eller har en stresset hverdag.

Det er faktisk nemt og hurtigt at skifte tandlæge. Det eneste, du skal gøre, er at bestille en tid hos os, så henter vi dine journaler og sørger for, at overgangen bliver let og overskuelig for dig, så du kan møde glad op på klinikken til din første tid.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder