Vi ved, at besøget hos tandlægen ikke står øverst på folks liste over, hvad de ser frem til i hverdagen. Derfor er det vigtigt for os, at du får en god oplevelse, når du besøger os på klinikken, uanset om du kommer ind til en større behandling eller et eftersyn.

Vi ved også, at der ikke er to tandsæt eller mennesker, der er ens. Derfor er det vigtigt for os at imødekomme dine bekymringer, så behandlingen altid tager udgangspunkt i dig og dine tænder. Vi tror nemlig på, at tryghed, tillid og en god dialog er med til at gøre tandlægebesøget rart og afslappet.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder