I en stresset hverdag kan det være svært at få tandlægebesøget skemalagt. Men med en lokal tandlæge er det nemt at få en tid, der passer ind i din dagligdag, for eksempel hvis du har fri – og så skal du ikke køre for langt, hvis du får brug for en akut tid.

Det er nemt at komme til klinikken, der ligger på Hørsholm Hovedgade, uanset om du er i bil, på cykel eller med offentlig transport. Der er rig mulighed for parkering og bus 500S, 150S og 354 kører næsten lige til hoveddøren.

Hvis du leder efter en lokal tandlæge i Hørsholm, er du velkommen til at kontakte os på klinikken. Vi er altid klar til at tage imod dig.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder