Der kan være mange årsager til, at du ikke ønsker at vise dit smil og ofte smiler med lukket mund – men det skal være slut nu. Med Digital Smile Design kan vi sammen designe det smil, du drømmer om, uanset hvad dit behov måtte være. Det kan eksempelvis være en tandretning med Invisalign eller en større bro- og implantatbehandling.

Med Digital Smile Design scanner vi dit ansigt og dine tænder digitalt, og det giver os mulighed for at tilpasse dit smil til dit ansigt og mimik, så du får et smil, der passer til lige præcis dig – og du kan endda se, hvordan dit fremtidige smil vil se ud, inden vi starter din behandling. 

Vi har meget mere at fortælle om Digital Smile Design, så hvis du vil høre mere, er du velkommen til at ringe til os på klinikken. 

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder