Arbejder du hjemme? Det gør vi ikke.

Din tandpleje er lige så vigtig, som den altid har været – og derfor skal du stadig huske tandbørstningen derhjemme og de regelmæssige tjek hos din tandlæge. Hvis du har akutte smerter eller er igang med en behandling, kan du trygt og roligt ringe til os på 45 86 16 50 og bestille en tid.

Vi er nemlig på klinikken alle hverdage. Husk at den gode tandpleje giver sunde tænder og styrker dit immunforsvar.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder