Vidste du, at du selv kan være med til at designe dit drømmesmil?

Dit smil har stor indflydelse på din hverdag og din selvtillid – og når du smiler, udløser din hjerne endorfiner, der gør dig glad. Derfor er det vigtigt at have et smil, som du er glad for og har lyst til at vise frem.

Digital Smile Design er en ny teknologi indenfor æstetisk tandpleje, der gør det muligt at designe dit kommende smil udfra dine ønsker og behov. Med en scanning af både dit tandsæt og mimik, kan vi sammen skræddersy dit smil, så du får et optimalt resultat – og så kan du endda se og prøve og smilet på forhånd, inden du træffer en afgørende beslutning.

Smilet spiller en stor rolle for dit generelle velvære, og derfor er du selvfølgelig med i hele processen, der tager udgangspunkt i dine ønsker og vores ekspertise.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder