Tandpine kan være utrolig smertefuldt og generende i hverdagen – og smerterne kan i værste fald afholde dig fra at tage på arbejde. Det er vigtigt at huske på, at tandpinen kommer af en årsag, og derfor er det vigtigt at få tjekket tænderne efter hos tandlægen, så vi kan finde og behandle årsagen til dine smerter.

Med en lokal tandlæge har du mulighed for hurtig at komme til behandling, så du kan komme tilbage til hverdagen uden smeter. På klinikken er vi altid klar til at hjælpe dig hurtigst muligt og oftest samme dag, som du ringer, så du ikke skal have ondt længere end højst nødvendigt.

Husk altid at ring til os tidligt på dagen på 45 86 16 50, hvis du har brug for en akut tid.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder