På klinikken tilbyder vi skræddersyet tandretning med Invisalign, der skånsomt, effektivt og så godt som usynligt retter dine tænder, så du får et smukt og lige smil. Vi har over de sidste år hjulpet mange af vores patienter med at opfylde drømmen om et smukt smil – så de igen kan smile med åben mund og dele deres smil med andre.

𝐕𝐢 𝐬𝐞𝐫 𝐩𝐚̊ 𝐝𝐢𝐭 𝐬𝐦𝐢𝐥 – 𝐡𝐞𝐥𝐭 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐢𝐬
Hvis du ønsker at gøre noget ved din drøm om et pænt og lige smil, er vi klar til at hjælpe dig på klinikken. Vi tilbyder nemlig en gratis konsultation, så vi sammen kan se på dine muligheder med Invisalign.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder