Så er du ikke den eneste. Det er helt normalt at være angst for at gå til tandlægen. Derfor bestræber vi os på at gøre oplevelsen så behagelig som mulig. Vi sørger for, at du er med i hele processen ved løbende at fortælle, hvad vi gør under behandlingen. Og vi lytter naturligvis til dine ønsker – så har du fx brug for en pause, tager vi os selvfølgelig tiden til det.

Sammen bekæmper vi din tandlægeskræk og skaber en god oplevelse. Det handler nemlig om tillid mellem dig og din tandlæge, så du kan føle dig tryg under hele dit besøg.

Vi glæder os til at se dig.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder