Hos os, din lokale tandlæge i Hørsholm, byder vi dig altid velkommen til en moderne klinik i rolige omgivelser.

Vi har altid fokus på at give dig den bedste oplevelse, og garanterer dig den fagligt mest kompetente behandling, da vores behandlere efteruddanner sig løbende. Ud over at behandlingen er i højsædet, er vores vigtigste opgave til dato, at du tager hjem fra klinikken med et endnu bredere smil, end da du kom.

Så uanset hvilke udfordringer du har med tænderne, kan du være sikker på, at du er i gode hænder hos os.

Vi glæder os til at tage imod dig på klinikken.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder