Hvornår har du sidst været til eftersyn?

Det er meget forskelligt fra person til person, hvornår man sidst har været til eftersyn, og der er sågar mange, som glemmer det. Huller i tænderne er et almindeligt problem, men med et eftersyn kan vi opdage huller og andre problemer i tide.

Dine tænder skulle jo gerne holde hele livet, og derfor er det regelmæssige eftersyn af tænderne en nødvendighed for os alle. I den forbindelse anbefaler vi, at du går til tandlægen hver 6-12 måned. På den måde kan vi sammen passe bedst muligt på dine tænder.

Så ring til os på 45 86 16 50 eller tryk på knappen herunder og få bestilt tid til et eftersyn. Vi bestræber os altid på at finde en tid, som passer bedst ind i din kalender.

Vi glæder os til at se dig.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder