Hvis du er medlem af danmark, så har du mulighed for at få tilskud til dine behandlinger hos os. Er du mellem 18 og 25 år, har du endnu større fordele af at være medlem af danmark. Her får du nemlig 100% tilskud til tandrensning og tandeftersyn, og derudover får du et forhøjet tilskud, hvis du fx skal have fjernet en visdomstand.

Du har altså mulighed for at komme billigere til tandlægen, når du er medlem af danmark, og hvem har ikke lyst til det?

Du kan se mere medlemskabet på sygeforsikring “danmark” her:

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder