Camilla sætter stor pris på sit arbejde som tandlæge: “Jeg glæder mig hver dag til at komme på klinikken og arbejde sammen med mit team af dygtige medarbejdere.” Når hun forlader sin familie derhjemme om morgenen, føles det som om, hun kører op til sin anden familie på klinikken.

Men det er ikke kun sine skønne kollegaer, hun sætter pris på – også alle Camillas patienter, gør hendes arbejde endnu bedre. Derfor er det vigtigt for hende og hele teamet at give den bedste behandling: “Sammen tager vi på klinikken vores søde patienter igennem behandlingerne med en afslappet facon og med højt fokus på at lave de bedste behandlinger. Det giver mig en kæmpe tilfredshed at se, hvad jeg kan gøre for vores patienter”.

Så få bestilt en tid hos Camilla eller en af vores andre skønne medarbejdere på klinikken, så vi sammen kan passe på dine tænder.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder