Smilet er noget af det første, du møder andre med og en af de smukkeste ting, du kan dele ud af. Derfor er det rigtig ærgerligt at gå rundt med et smil, man ikke har lyst til at vise frem. Vi er her for at hjælpe dig med at få et smil, du kan være stolt af, så du kan mærke glæden ved at smile igen.

Invisalign retter skånsomt men effektivt dine tænder til den ønskede position, så du får et smukt og lige smil – og processen er helt smertefri. Selve behandlingen tager typisk 20 uger, men behandlingstiden kan selvfølge variere, da tandsæt ikke er ens.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder