Vi er tilbage igen allerede mandag d.19. juli, hvor vi er klar til at byde dig velkommen resten af sommeren. Uanset om du har brug for et eftersyn, skal have lavet en fyldning eller har større udfordringer med tænderne, kan sommerferien være et godt tidspunkt at få det gjort.

Så kan du vende tilbage til arbejdet med en stort smil og ikke tænke mere over tandlægebesøget i din travle hverdag.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder