I ferierne er det helt normalt at spise og drikke lidt mere sødt end normalt – og sommerferien er ingen undtagelse. Derfor er det ekstra vigtigt at huske den gode mundhygiejne. Vi har to råd til din tandpleje, som er gode at skrive sig bag øret:

1. Husk tandtråden. En god tommelfingerregel er at huske tandtråden én gang dagligt, så du kan komme til dér, hvor din tandbørste ikke kan.

2. Udskift din tandbørste. Husk at udskifte din tandbørste, hvis det er længe siden sidst. En god huskeregel er at udskifte den mindst hver tredje måned.

Vi håber, I kan bruge vores to råd til at opretholde den gode mundhygiejne over sommeren.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder