Selvom vi er tandlæger, så ved vi godt, at man i ferierne kan have brug for lidt ekstra til den søde tand, og det skal der være plads til. Men har du nydt lidt for mange godterrier og glemt tandbørstningen lidt i ferien, kan det være en god idé at få et eftersyn, så du holder dine tænder sunde og forebygger eventuelle sygdomme eller huller.

Til eftersynet tjekker vi op på dine tænder, og har du brug for flere behandlinger, lægger vi sammen en behandlingsplan, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Det giver nemlig dine tænder de bedste forudsætninger for at holde hele livet – og så ved du altid, hvordan det står til med din mundsundhed.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder