Børster du dine tænder, inden du har spist morgenmad, har fluoriden fra tandpastaen nemlig større tendens til at forsvinde, når du spiser. Det skyldes, at den ikke har haft tid nok til at påvirke dine tænders overflade. Derfor er det altid en god ide at gemme tandbørstningen til efter morgenmaden, så fluoriden kan få lov til at virke uforstyrret.

Hvis du har spørgsmål til din daglige mundhygiejne, er du altid velkommen til at spørge løs, når vi ses på klinikken.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder