Trygge og behagelige rammer, høj faglig behandling og kendte ansigter, der smiler stort til dig.

Sådan synes vi, det skal være, når man går til sin lokale tandlæge. Dit tandsæt har vi helt styr på, men vi vil også altid gerne lære DIG at kende, så vi kan give dig den bedste behandlingsoplevelse på vores klinik.

Husk du altid er velkommen til at kigge forbi, hvis du vil hilse på en af vores behandlere – du finder os på gågaden i Hørsholm.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder