Hvis du er på udkig efter en ny tandlæge i hjertet af Hørsholm, behøver du ikke lede meget længere – vi har nemlig både tid og lyst til at byde dig velkommen på vores moderne klinik, der ligger centralt på Hørsholm Hovedgade.

  • Vi garanterer dig den fagligt mest 𝐤𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐛𝐞𝐡𝐚𝐧𝐝𝐥𝐢𝐧𝐠 – hver gang.

  • 𝐕𝐢 𝐢𝐧𝐯𝐨𝐥𝐯𝐞𝐫𝐞𝐫 𝐝𝐢𝐠 𝐢 𝐚𝐥𝐭, hvad der foregår, så du er med i hele processen og altid opdateret på dine tænders sundhed og din behandling.

  • Lider du af tandlægeskræk, sætter vi altid ekstra tid af til dig og tager tingene i dit tempo. Vi gør nemlig altid vores bedste for, at 𝐝𝐮 𝐟𝐚̊𝐫 𝐞𝐧 𝐠𝐨𝐝 𝐨𝐩𝐥𝐞𝐯𝐞𝐥𝐬𝐞.

  • Uanset om du har et lille eller stort behandlingsbehov, kan vi behandle dig i 𝐬𝐚𝐦𝐦𝐞 𝐭𝐫𝐲𝐠𝐠𝐞 𝐫𝐚𝐦𝐦𝐞𝐫 her på klinikken.

  • 𝐕𝐢 𝐞𝐫 𝐡𝐞𝐫, 𝐧𝐚̊𝐫 𝐝𝐮 𝐡𝐚𝐫 𝐛𝐫𝐮𝐠 𝐟𝐨𝐫 𝐨𝐬, og har du brug for en akut tid, gør vi altid vores bedste for at give dig en tid samme dag, du ringer.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder