Det er ikke mærkeligt, at Invisalign løber med prisen for at være USA’s mest populære form for tandretning.

Invisalign er nemlig helt perfekt for dig, som gerne vil have rettet tænder på en ukompliceret og bekvem måde. Du får en usynlig skinne, som retter dine tænder, uden at du behøver at bekymre dig om, hvorvidt behandlingen er synlig for andre. Og du kan tage den ud til enhver tid.

Lyder det som noget for dig? Her kan du se hele behandlingsforløbet step for step:

  • Book konsultation

  • Vi scanner dit tandsæt

  • Du får en visuel model, så du kan se dit endelige resultat

  • Vi får dine skinner hjem, og din behandling starter

Behandlingen tager typisk 20 uger og er 100% smertefri. Vi glæder os til at se dig, så vi sammen kan finde dit drømmesmil frem!

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder