Kroner og broer

Hvis en tand er i en for dårlig stand til at kunne repareres med en plastfyldning, laver man en krone. Ligeledes kan en tandkrone være nødvendigt, hvis du har fået en omfattende rodbehandling. Kronen er fremstillet i porcelæn, og vi laver den på baggrund af scanninger af hele dit tandsæt, så kronen passer perfekt ind i dit smil. Med en krone får du den oprindelige form og styrke igen. Mens du venter på at vi fremstiller dine krone, laver vi en midlertidig plastkrone til dig, så du ikke mister funktionen, og så det ikke er synligt for andre at du er i gang med behandling.

Broer erstatter en eller flere tænder i tilfælde, hvor du ikke ønsker en implantatløsning. Broer fungerer ved, at den nye tand bliver fæstnet til to omkringliggende tænder – “bropillerne”.

Hos os går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Kronen eller broen bliver derfor fremstillet af vores egen tandtekniker. Hvis du har særlige krav til æstetik, får du en tid hos vores tekniker i Købmagergade til en farvetest.

Behandlingernei detaljer

“Vi er foran og lader os inspirere. Vi har respekt for faget og håndværket, og vi elsker at se glæden i hinanden og i vores patienter.”

Hos os er der plads til alle.
Tandlægerne Hørsholm laver alle slags behandlinger.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder