Parodontose

Parodontose er en folkesygdom, der rammer stort set alle mennesker på et eller andet tidspunkt i deres liv. De fleste med lidelsen opdager slet ikke at de er ramt, fordi den kun udvikler sig meget langsomt. Mange opdager det først, når tænderne bliver løse – og på det stadie er parodontosen meget fremskredent.

Parodontose er en kronisk bakteriesygdom, der sætter sig i tandkødet, og nedbryder det langsomt. De første symptomer viser sig som blødning under tandbørstningen, samt fordybende tandkødslommer – større hulrum mellem tænderne og det over- eller underliggende tandkød end normalt. Hvis infektionen ikke bliver behandlet i tide, kan den sprede sig til kæbeknoglen. Det kan i værste fald føre til, at tænderne bliver løse og i sidste ende falder ud.

Selvom parodontose er kronisk folkesygdom, der rammer stort set alle, er der dog visse faktorer, der gør en særlig modtagelig overfor lidelsen, såsom:

  • Rygning

  • Arvelig disponering

  • Dårlig mundhygiejne

  • Systematiske sygdomme, såsom diabetes

  • Nedsat immunforsvar

  • Stress

Parodontosebehandlingeni detaljer

“Vi involverer os i dig som vores patient, og sammen med dig skaber vi de bedste resultater. Resultatet er dit smil.”

Hos os er der plads til alle.
Tandlægerne i Hørsholm laver alle slags behandlinger.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder