Bidbehandling

Et forkert bid kan påvirke dig og dine tænder på mange måder. Det slider på tænderne uhensigtsmæssigt, hvilket kan skade emaljen, kronen eller roden, og det kan føre til forskellige komplikationer. Ligeledes kan det give problemer med overanstrengte kæbemuskler, der mærkes som ømhed og smerte i ansigtet og i nakken, der på tur kan give søvnproblemer, hovedpine, træthed, med videre.

Mange gange skyldes det forkerte bid at man skærer tænder – både bevidst og ubevidst. Mange forskellige slags problemer kan altså ordnes ved at man stopper med at skære tænder. Men hvis man gør det om natten – mens man sover – kan man ikke lige så nemt ændre adfærd. I disse tilfælde kan det være nødvendigt med en bideskinne, så man ikke ubevidst skader sine tænder eller kæbemuskler.

To slags behandlingerefter behov

“Vi involverer os i dig som vores patient, og sammen skaber vi det bedste resultat. Resultatet er dit smil.”

Hos os er der plads til alle.
Tandlægerne Hørsholm laver alle slags behandlinger.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder