Smile Design (DSD)

Tandlægerne Hørsholm Hovedgade er en af de få klinikker i Danmark som laver digitale smil design (DSD).

Dit smil har en stor indflydelse på ikke bare hvordan andre ser dig, men hvordan du ser dig selv. Som erfarne tandlæger ser vi desværre ofte, at folk, der er utilfredse med deres tænder, har svært ved at smile med åben mund. Det hæmmer for manges vedkommende deres lyst til at udtrykke sig som de vil – og dét kan være en social hindring.

Ved at scanne dit tandsæt og ansigt digitalt, kan vi tage udgangspunkt i dit samlede udtryk – din ansigtssymmetri, din hovedform, hvordan du smiler, og så videre – og ikke kun munden. Selvom smilet er en vigtig del dit udtryk, så er det nemlig ikke kun smilet vi lægger mærke til, når vi aflæser hinandens følelser. Vi udtrykker os gennem hele vores mimik. Derfor hænger tandsættet og smilet tæt sammen i din samlede udtryksform, hvilket Smile Design tager højde for.

Et resultat, som du vil have det

Med dine ønsker og vores erfaringer, designer vi et nyt smil til dig digitalt. På den måde kan du se, hvordan dit fremtidige smil kommer til at se ud, og få direkte indflydelse på, hvordan smilet skal tilpasses din mimik og ansigtssymmetri. Sammen tester vi smilet i din mund med en prøveskinne, så du kan få lige præcis det smil, du syntes bedst om.

Efter at du har prøvet de nye tænder af med en prøveskinne, skræddersyr vi en behandlingsplan til dig ud fra dine ønsker og behov. Det kan være at en tandretning med Litewire er tilstrækkeligt for at opnå den ønskede resultat, eller det kan måske være nødvendigt med en større brobehandling i kombination med en tandblegning.

Sammen finder vi frem til den løsning, der passer dig, din økonomi, og dine behov. På den måde får du ejerskab over dit smil, og kontrollen med dit samlede udtryk tilbage.

“Vi er foran og lader os inspirere.  Vi har respekt for faget og håndværket, og vi elsker at se glæden i hinanden og i vores patienter.”

Hos os er der plads til alle.
Tandlægerne i Hørsholm laver alle slags behandlinger.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder