Tandproteser

Har du brug for en protese til erstatning af manglende tænder kan du hos os få lavet alle slags proteser. Der findes mange former for proteser og de løsninger vi laver til dig er så naturlige som muligt, dvs. at vi laver ”usynlige løsninger”. En løsning kan være en tryklåsprotese som kræver minimal tilvænning og som giver dig færre bekymringer i hverdagen da protesen sidder fast.

Du skal med andre ord ikke være bekymret for, at protesen løsner sig hvis du er sammen med andre mennesker. Vores tandlæger har mange års erfaring med behandlingerne og vil gennemgå mulighederne med dig så du får den helt rigtige løsning. Vores mål er at give dig et funktionsdygtigt tandsæt med et pænt smil så du trygt kan møde omverdenen.

“Vi involverer os i dig som vores patient, og sammen skaber vi det bedste resultat. Resultatet er dit smil.”

Hos os er der plads til alle.
Tandlægerne Hørsholm laver alle slags behandlinger.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder