“Vi arbejder i trygge rammer og lytter med hjertet. Vi kender hinanden og vil kende dig”

Hos Tandlægerne Hørsholm er vi der for dig.

Uanset om du har brug for et nyt smil, en tandkrone, eller anden tandlæges vurdering, så står vi klar til at tage imod dig – også hvis du bare gerne vil have et tandeftersyn.

Det handler nemlig om dig og dine behov. Når du kommer ind til os som patient, så er du sikret en tryg og fagligt kompetent behandling. Du vil blive grundigt undersøgt, og vi finder sammen frem til den bedste løsning for dine tænder, med udgangspunkt i dine ønsker og økonomi.

Vores behandlere har lang erfaring inden for branchen, og vi arbejder udelukkende med de nyeste metoder og materialer. Vi har desuden en dygtig kæbekirurg ansat på klinikken. Esben er uddannet specialtandlæge med en lang baggrund inden for kæbekirurgi, blandt andet som overtandlæge for kæbekirurgisk afdeling på Odense Universitetshospital og medejer af Kæbekirurgisk Klinik i København. Så hvis du har behov for større indgreb, kan du vide dig sikker på at du er i trygge hænder – i de samme, velkendte rammer.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Du kan læse mere om behandlingerne herunder.

Smile Design – Et nyt liv med et nyt smil

Som en af de meget få klinikker i landet gør vi brug af den revolutionærende Smile Design-teknologi, der gør det muligt at vi sammen kan designe dit tandsæt digitalt, før behandlingen går igang. På den måde kan vi nå frem til den allerbedste løsning, der ikke kun er skræddersyet til dine tænders sundhed, men også æstetisk til hele dit samlede udtryk. For det er i de små detaljer, at det bedste resultat træder opstår. Det er uanset behandlingens omfang: det kan være at en enkel tandblegning er tilstrækkelig, eller at der behov for en tandretning. Vi står altid klar til at tage imod dig, og sammen finder vi frem til den bedste løsning med dig, dine ønsker og dine tænder i centrum.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder