Rodbehandling

Hvis et bakterieangreb er nået helt ind til nerven i tanden, kan det blive nødvendigt med en rodbehandling. Under behandlingen renser vi rodkanalen, og til sidst fylder vi den ud med fyldningsmateriale af plastik. Tanden vil være meget skrøbelige efter en rodbehandling, og derfor kan det nogle gange være nødvendigt, at tanden efterfølgende bliver beskyttet af en krone.

En rodbehandling kan være kompliceret, og derfor er det vigtigt, at du får en erfaren og dygtig tandlæge til at foretage den. På den måde får du den mest holdbare og smertefrie behandling.

Hos os har vi mange års erfaring med rodbehandlinger. Selv mere komplicerede opgaver har vi klaret, og vi kan derfor garantere dig en god behandling, når du får foretaget din rodbehandling hos os.

Rodbehandlingeni detaljer

“Vi arbejder i trygge rammer og lytter med hjertet. Vi kender hinanden og vil kende dig”

Hos os er der plads til alle.
Tandlægerne Hørsholm laver alle slags behandlinger.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder