Plastfyldninger

På klinikken laver vi fyldninger i plast eller porcelæn. Før i tiden brugte man amalgam (sølvfyldninger og -plomber), der indeholder kviksølv, som er et tungmetal. Det ekspanderer og korroderer med tiden, hvilket kan resultere i misfarvninger, revner og knækkede tænder. Når en fyldning ikke længere er tæt i kanterne, kan bakterier trænge ind. Derfor bruger vi ikke amalgam.

Fordelen ved plast er først og fremmest, at det er mere tandbevarende at “fastlime” en fyldning svarende til defekten i tanden, end det er at bruge amalgam. I modsætning til amalgam, ekspanderer og korroderer plastfyldninger ikke, og resultatet er derfor langtidsholdbart.

Dertil bliver styrken i tanden genopbygget til et smukkere resultat. Vi anvender de nyeste typer plast og efteruddanner os løbende, og vi stiller store krav til kvaliteten af fyldningerne. Derfor bruger vi meget tid og mange resurser på at polere og indfarve fyldninger, så de passer perfekt ind til dit smil. Vi gør ofte brug af af vores Smile Design-teknologi til netop at sikre, at fyldningen har den helt rigtige karakter til lige akkurat dit udtryk.

I særlige tilfælde kan der være behov for en stærkere fyldning. Her anvender vi porcelænsindlæg.

Plastfyldningeni detaljer

“Vi er foran og lader os inspirere.  Vi har respekt for faget og håndværket, og vi elsker at se glæden i hinanden og i vores patienter.”

Hos os er der plads til alle.
Tandlægerne Hørsholm laver alle slags behandlinger.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder