Tandblegning

Der kan være mange årsager til, at tænderne bliver misfarvet. For det meste skyldtes det farvestofferne fra det, du indtager, der med tiden hober sig op i emaljen. Det er især rødvin, kaffe, te, og cigaretter der foresager misfarvninger – hvorfor udtrykket rødvinstænder er en fast del af dagligdagsproget.

Misfarvning kan dog også skyldes, at emaljen er blevet nedslidt, og at det underliggende, lysegule tandben skinner igennem. Det kan være på grund af det naturlige slid fra hverdagen, hvorfor tænderne ændrer farve med alderen. Det kan også være forsaget af at man har indtaget meget syre fra citrus eller læskedrikke.

En tredje faktor kan være tændernes helbred. Enkelte tænder kan ændre farve oven på en rodbehandling, og ligeledes kan en gammel amalgamfyldning få tanden til at skille sig ud. Hvis den enkelte tand har en særlig placering i munden, kan det også få den til at se misfarvet ud, da de omkringliggende tænder skygger for den.

Misfarvninger skyldes som nævnt for langt de fleste farvestofferne i emaljen. Farvestofferne er i sig selv uskadelige, men de kan for mange føre til, at man er utilpas med hvordan ens tandsæt ser ud – hvilket kan føre til, at man smiler mindre. De kan dog fjernes med en effektiv blegning, der vil give dig et hvidere tandsæt.

Tandblegningeni detaljer

“Vi involverer os i dig som vores patient, og sammen skaber vi det bedste resultat. Resultatet er dit smil.”

Hos os er der plads til alle.
Tandlægerne Hørsholm laver alle slags behandlinger.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder