Tandlægeskræk

Hvis du lider af tandlægeskræk, er du langt fra den eneste. Det er nemlig meget normalt. Vi har på klinikken stort fokus på at imødekomme og afhjælpe tandlægeskræk.

God tandbehandling handler om tillid mellem tandlæge og patient. Derfor giver vi behandlingen den tid, der skal til for at du føler dig tryg.

Hvis det er mange år siden du sidst har været til tandlægen, kan vi tilbyde dig en indledende samtale om behandlinger, udstyr og muligheder for smertefri bedøvelse.

Under samtalen kan du fortælle os om hvordan du oplever din tandlægeskræk, så vi kan tage højde for dine behov.

I løbet af selve eftersynet og behandlingen af dine tænder sørger vi for at informere dig løbende om hvad der kommer til at ske, og for at lytte til dine særlige ønsker. Det er vores erfaring, at det gør tandlægebesøget mere behageligt.

Har du tandlægeskræk, så fortæl os gerne om det. Så kan vi tage hånd om dig og dine bekymringer, og i fællesskab planlægge din behandling.

“Vi arbejder i trygge rammer og lytter med hjertet. Vi kender hinanden og vil kende dig”

Hos os er der plads til alle.
Tandlægerne Hørsholm laver alle slags behandlinger.

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder