Om Tandlægerne Hørsholm

Hos Tandlægerne Hørsholm garanterer vi dig den fagligt mest kompetente behandling i trygge rammer. Vores behandlere efteruddanner sig løbende, og vi stræber efter at have den nyeste teknologi inden for branchen.

Vi har en veludstyret, topmoderne klinik, med personale der er uddannet i at kunne give dig den bedste behandling. Vi bryster os af at kunne sige at vi kan alt, og det står vi ved. Vi har højtuddannede kæbekirurger fra Rigshospitalet tilknyttet klinikken, så uanset hvad går vi efter at du går fra klinikken med et endnu bredere smil end da du kom.

Hvor er vi?

Klinikken ligger tæt på Hovedgaden i Hørsholm, og er nem at komme til. Vi byder dig velkommen til en moderne klinik i rolige omgivelser, hvor vi er til for at give dig den bedste behandling og rådgivning.

Klinikken ligger på  gågaden i Hørsholm, og det er derfor nemt at komme her til på cykel og med bus.

Se evt. rejseplanen for at finde den nemmeste rute.

Hvad hvis jeg ikke kan lide at tage til tandlægen?

Hvis du lider at tandlægeskræk, er du langt fra den eneste. Det er nemlig meget normalt. Vi har på klinikken stor fokus på at imødekomme og afhjælpe tandlægeskræk.

God tandbehandling handler om tillid mellem tandlæge og patient. Derfor giver vi behandlingen den tid, der skal til for at du føler dig tryg.

Vi er her på klinikken meget fokuseret på at du skal være i centrum igennem hele dit besøg, og vi bruger tid på at forklare dig hvad der skal ske, før vi går i gang.

Vi bliver glade, hver gang vi får en anmeldelse på Facebook eller Google

Mød personalet​

Tandlæge Camilla Trolle

Camilla Trolle

Tandlæge

Kirurg Simon Schlosser

Simon Schlosser

Kirurg

Tandlæge Julie Jaroszewski Langhorn

Julie Jaroszewski Langhorn

Tandlæge

Tandplejer  Katrine Steengaard

Katrine Steengaard

Tandplejer

Tandplejer Samar Cherco

Samar Cherco

Tandplejer

Klinikassistent Jannie Kornum

Jannie Kornum

Klinikassistent

Klinikassistent Sanne Frost

Sanne Frost

Klinikassistent

Klinikassistent Rania Beainy

Rania Beainy

Klinikassistent

Skal vi ringe til dig?

Det kan være svært at tage springet og ringe til os hvis du ikke har været hos tandlægen i lang tid. Det kan også bare være at tiden ikke har været der, så vi tilbyder at ringe dig op i stedet for. Vi sørger for at finde en tid til dig så alle dine behov bliver dækket og hvis du er tandlægeskræk tager vi selvfølgelig særligt hensyn til dig.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder